Igralec Bruggeja izpadel iz kadra za tekmo v ligi prvakov, razlog bi bil težko bolj otročji

Vodstvo Club Bruggeja je pred nocojšnjo tekmo lige prvakov proti Dortmundu iz kadra odstranilo enega najboljših igralcev moštva Emmanuela Dennisa.

Uredništvo
24. november 2020, 4:05

Foto: Getty Images

Pričakovali in verjeli bi v to, da so nogometaši, ki igrajo v ligi prvakov, profesionalci od glave do pet, vendar pa primer iz belgijskega Club Bruggeja kaže, da temu ni vedno tako. Brugge na nocojšnji tekmi lige prvakov proti Dortmundu ne bo mogel računati na enega svojih najboljših igralcev Emmanuela Dennisa, ki je bil denimo v prvem krogu najbolj zaslužen za zmago belgijskih prvakov na gostovanju pri Zenitu.

Dennis je iz kadra za tekmo izpadel zaradi disciplinskih razlogov, belgijski mediji pa so razkrili, kaj se skriva pod tem opisom, ki pogosto zakriva naravnost banalne razloge za kaznovanje.

Dennis je bil besen, ker na klubskem avtobusu pred potjo v Dortmundu ni smel sedeti na želenem mestu, 'krivica' pa ga je tako razbesnila, da je protestno zapustil avtobus. V klubu niso pokazali razumevanja za takšno početja in so zato 23-letnega Nigerijca odstranili iz kadra za tekmo.