Igralec Sežane bo igral skupaj s Pierrom-Emerickom Aubameyangom

Slovenska liga ima po novem tudi članskega reprezentanta Gabona. Na seznamu te reprezentance se je znašel član Sežane, ki bo tako v kratkem delil slačilnico s slovitim Pierrom-Emerickom Aubameyangom.

Uredništvo
29. september 2020

Fahd Ndzengue je bil vpoklican v izbrano vrsto Gabona. (Foto: Uradni facebook profil kluba)

Slovenska liga bo imela v prihajajočem reprezentančnem terminu na delu kar nekaj svojih predstavnikov. Trije (Kouter, Mitrović, Rozman) so prejeli vabilo slovenskega selektorja Matjaža Keka, Alexandru Cretu iz Maribora bo vnovič član reprezentance Romunije, Denis Marandici in Mihail Caimacov sta prejela vabilo moldavskega selektorja, branilec Celja Advan Kadušić pa se je znašel na spisku bosanskega selektorja Duška Bajevića.


🇬🇦 | FAHD NDZENGUE VPOKLICAN V A REPREZENTANCO GABONA Selektor gabonske nogometne A reprezentance Patrice Neveu je...

Objavil/a NK TABOR Sežana dne Torek, 29. september 2020

Prav posebej zanimiv podvig je uspel 20-letnemu krilnemu napadalcu Sežane Fahdu Ndzengeuju, ki je doslej v majici Sežane zbral 17 nastopov. Nanj se je spomnil selektor reprezentance Gabona Patrice Neveu, ki je Ndzengeuja vključil na seznam igralcev, ki bodo 11. oktobra v Lizboni odigrali prijateljsko tekmo z izbrano vrsto Benina.

Za Ndzengeueja bo to neverjetna izkušnja, saj bo kandidiral za svoj prvi nastop v reprezentanci Gabona, hkrati pa bo imel priložnost nekaj dni deliti slačilnico z enim najboljših napadalcev sveta Pierrom-Emerickom Aubameyangom, ki je prav tako prejel vabilo gabonskega selektorja.