Inter je ustavil pogajanja s Paulom Dybalo, za evropsko elito je popolnoma nezanimiv

Če se je že zdelo, da je Paulo Dybala na dobri poti v Milano, so se stvari pošteno obrnile. Inter naj bi zanimanje postavil na stran, Argentinec pa od najboljših klubov nima uradnih ponudb. Prilagoditi bo moral finančne ambicije.

Uredništvo
23. junij 2022, 7:08

Paulo Dybala ima visoka finančna pričakovanja, ki so odbila Inter. (Foto: Getty Images)

Italijanski Juventus in Paulo Dybala sta si že pomahala v slovo. Argentinec se bo po izteku pogodbe s Staro damo preselil drugam, kljub temu, da se njegova selitvena saga vleče že dolgo, pa nismo nič bližje njeni rešitvi.

Indici so dajali vedeti, da je Dybala najbližje dogovoru z Beppejem Marotto, direktorjem milanskega Interja, s katerim sta nekoč sodelovala prav pri črno-belih iz Piemonta. Inter je bil na odlični poti, da oslabi rivala in se okrepi z dokazanim nogometašem, zdaj pa je prišlo do preobrata.

Po poračanju Sky Sport Italie in Gianluce Di Marzia, strokovnjaka za nogometno tržišče, je Inter povsem zamrznil zanimanje za Dybalo in naj bi bilo težko pričakovati, da bo znova sedel za pogajalsko mizo. Razlogi za to še niso javno dostopni.

Medtem pa je jasno, da za reprezentanta Argentine ni uradnega ter konkretnega zanimanja s strani elitnih evropskih klubov, nihče od njih namreč še ni Dybali ponudil uradne ponudbe. Enako velja za Milan, ki se je v javnosti omenjal kot klub, ki pozorno spremlja razvoj dogodkov.

Očitno je jasno, da bo moral Dybala znižati predvsem finančne ambicije. Od Juventusa je zahteval 10 milijonov evrov letne plače, pri Interju je imel podobne apetite, kar pa je v očeh najboljših klubov očitno preveč.

Dybala naj bi imel na mizi ponudbo Seville, ki mu nudi tri milijone evrov na sezono, na odgovor Dybalinega tabora pa še čaka.