Prvi novinci pri velikanu s San Sira

Inter podpisal s tremi

Juan Pablo Carrizo bo še naprej igral za Inter, h klubu iz Milana sta se preselila tudi Marco Andreolli in Hugo Campagnaro. Vsi so prišli kot prosti nogometaši brez pogodb.

Anže Zajič
5. julij 2013, 9:08

Foto: Getty Images

Vodstvo italijanskega prvoligaša Interja, ki ima za seboj katastrofalno sezono, je potrdilo prihod treh novih nogometašev. Juan Pablo Carrizo sicer ostaja na San Siru, kamor je bil s strani Lazia posojen že januarja, sta pa prava novinca Hugo Campagnaro in Marco Andreolli. Pa tudi slednji že pozna okolje, v katerega je prišel - del mladinske kariere je namreč preživel prav pri Interju. Potem je branilec odšel v Romo, bil posojen Vicenzi in Sassuolu, zadnje tri sezone pa se je dokazoval pri Chievu.

Da bo Carrizo - doslej je bil član Lazia - ostal, se je z Interjem dogovoril že marca, 33-letni Campagnaro pa je sprejel odločitev, da bo odšel iz Napolija in sledil svojemu nekdanjemu in novemu trenerju Walterju Mazzarriju. Dodajmo, da Inter za trojico ni plačal niti evra, vsi so bili prosti nogometaši brez pogodb, in da je v Milano prišel tudi Alessandro Capello. Toda 17-letni napadalec ne bo igral za člane, pač pa za Primavero.
loading...