Inter v paniki zaradi Handanovića iz naftalina vleče veterana

Pri milanskem Interju imajo težave na vratarski poziciji. Poškodba Samirja Handanovića je razgalila slabe zamenjave zanj, zato v klubu že iščejo rešitev.

Uredništvo
10. februar 2020, 10:04

Foto: Getty Images

V letošnji sezone je Emiliano Viviano brez ene same minute na golu, kar je razumljivo, 34-letni vratar je namreč brez kluba. Nazadnje ga je plačeval lizbonski Sporting, ki pa ga je v lanski sezoni posodil v Italijo, v SPAL. Izkušeni, že 34-letni vratar počasi končuje svojo vratarsko kariero, ki se je odvijala v Brescii, Ceseni, Bologni, Interju, Palermu, Fiorentini, Arsenalu in Sampdorii. 

Še preden pa bo Viviano zaključil, bo morda dobil še eno priložnost v Interju. Italijanski mediji poročajo, da v milanskem klubu razmišljajo o njem in so tudi že pripravili vse potrebno za zdravniški pregled. 

Razlog je poškodba Samirja Handanovića, ki je že včeraj, na derbiju z AC Milanom, vidno manjkal. Pri Interju so zaskrbljeni, da bi Handanović lahko manjkal dlje časa, Daniel Padelli pa se včeraj ni izkazal.

Inter ima sicer tudi mladega Filipa Stankovića, ki je sin legendarnega Dejana Stankovića, a je star komaj 17 let in na tej ravni še ne more braniti. 
loading...