Interjev igralec prebolel Romo, naslednja destinacija je Neapelj

Pred dnevi je tik pred realizacijo padel v vodo prestop v Rim, kar član milanskega velikana ni najbolje sprejel. Hitro se je ponudila novo možnost, ki bi lahko bila dobitna kombinacija.

Uredništvo
23. januar 2020, 6:19

Foto: Getty Images

Matteo Politano je bil pred dnevi že na zdravniškem pregledu v Rimu in tik pred selitvijo v Romo. V nasprotni smeri se je odpravil Leonardo Spinazzola, a do menjave z Interjem naposled ni prišlo.

Politano tega ni sprejel z lahkoto, saj se je v srcu že pripravil na odhod iz Milana, a je hitro prišla nova možnost. Sky Sport Italia poroča, da je sprejel ponudvbo Napolija, ta bi zanj plačal 25 milijonov evrov, v Inter pa bi na posojo odšel Fernando Llorente.

Nekdanji igralec Sassuola bi pri Romi naslednje leto in pol igral kot posojen, nato pa bi ga Rimljani morali dokončno odkupiti. Španski napadalec Llorente pa bi v tem scenariju pri Interju naslednjih šest mesecev igral kot posojen igralec.

Če Španec pride v Milanu, bo tem zaključena zgodba okoli prihoda Olivierja Girouda iz Chelseaja, Politano pa naj bi se z Napolijem tudi že dogovoril glede osebnih pogojev sodelovanja.
loading...