Italija objokuje smolo mlade zvezde: Zaniolo gre skozi novo kalvarijo

Nicolo Zaniolo je samo osem mesecih po strganih križnih vezeh spet pred odhodom na operacijo. Tokrat je nastradalo drugo koleno, enaindvajsetletnika pa čaka dolgo vračanje na nogometna igrišča.

Uredništvo
8. september 2020, 10:30

Foto: /

Včerajšnja tekma lige narodov bo v spominu mlade italijanske zvezde Nicola Zaniola ostala za vedno. Nogometaš Rome jo bo ohranil v slabem spominu, kajti znova bo moral skozi trpljenje, ki ga je komajda pustil za seboj. 

Danes je že potrjeno, da si je Zaniolo znova (prvič januarja letos, na tekmi proti Juventusu) strgal kolenske vezi, le da tokrat na drugem kolenu.



"Nicolo Zaniolo bo v sredo prestal operacijo po današnjem pregledu, ki je potrdil, da si je strgal kolensko vez," so sporočili iz kluba. Zaniola po operaciji spet čaka dolga in naporna rehabilitacija, na igriščih pa ga spet lahko pričakujemo v najboljšem primeru spomladi prihodnje leto. 

Enaindvajsetletni Zaniolo je v Romi od leta 2018, pred tem je bil član Interja. V minuli sezoni, ki se je zanj končala že po nekaj mesecih, je odigral 26 ligaških tekem in dosegel šest golov.