Italija v karanteni, nogometne govorice pa ne počivajo: Barcelona nakupuje v Rimu!

Ko se bo nogometno dogajanje enkrat nadaljevalo, potem kaj pretirano veliko časa za priprave na prestopni rok ne bo. V Barceloni so že pred karanteno razmišljali o nekaterih igralcih, tudi o branilcu Lazia.

Uredništvo
14. marec 2020, 5:26

Foto: Getty Images

Barcelona želi za naslednjo sezono okrepiti svojo obrambo. Trenutna zamrznitev nogometnega dogajanja bo seveda spremenila marsikaj, tudi finančno strukturo, a načrti za novega branilca obstajajo.

Corriere dello Sport poroča, da je športni direktor Barcelone Eric Abidal že pred časom svojim sodelavcem naročil spremljanje odličnega brazilskega branilca Luiza Felipeja, ki igra za Lazio. Leta 1997 rojeni igralec je v Laziu član prve enajsterice, igra v kombinaciji s Francescom Acerbijem in Stefanom Radujem ter ima pred seboj svetlo prihodnost. 

Luiz je pogodbo z Laziom podpisal leta 2018, izteče se leta 2022, a glede na dobro sezono bo zagotovo pričakoval najmanj korekcijo, če ne prestop. Katalonci so pripravljeni "skočiti" nanj, a seveda le, če si bodo to lahko privoščili. Poceni Brazilec zagotovo ne bo. Specializirani portal transfermarkt.de ga trenutno sicer ceni na 20 milijonov evrov, za kolikor pa ga Lazio zagotovo ne bo prodal. 
 
loading...