Ivanović je uradno v Mariboru: Takoj sem bil za, prišel sem po naslov prvaka

Đorđe Ivanović je prispel v Turčijo, kjer se je pridružil svojim novim soigralcem iz Maribora.

Uredništvo
20. januar 2022, 7:28

Đorđe Ivanović je okrepil Maribor. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Maribor je danes uradno potrdil prihod velike okrepitve. Do konca letošnje sezone bo za vodilno ekipo Prve lige Telemach namreč igral v slovenski ligi že dokazan igralec. Gre seveda za Đorđa Ivanovića, ki je zadnje mesece preživel v Belorusiji, v Soligorsku. 

Ivanović ligo pozna. Pozna seveda tudi Maribor, proti kateremu je igral v dresu ljubljanske Olimpije

"O tem, da je Maribor izrazil zanimanje zame, sem slišal že ob koncu prejšnjega leta in bi morale biti zadeve urejene že prej. Vse skupaj se je nekoliko zavleklo, morali smo precej čakati, tako Maribor kot jaz, a se je zaključilo, kot smo si želeli. Vmes smo, žal, izgubili nekaj časa, toda treniral sem v svojem klubu, se dobro počutim in ne bom potreboval veliko časa, da ujamem želeni ritem," je ob podpisu pogodbe z Mariborom dejal Ivanović. 

Ob klicu iz Maribora je Ivanović "pozabil" na druge opcije. 

"Minilo je le nekaj več kot pol leta, odkar sem odšel iz nekdanjega kluba. Poznam ligo, poznam okolje. Vesel sem, da se vračam v meni znano ligo, vendar zdaj v drug klub. Odločitev ni bila težka. Maribor sem doživljal kot velik klub. Ko sem dobil klic, nisem veliko razmišljal, takoj sem bil za. Imel sem tudi druge ponudbe, a sem se odločil za Maribor. O klubu vse najboljše, zato sem tudi sprejel ponudbo. Tukaj sem, da pomagam ekipi k čim boljšim igram in da osvojimo naslov prvaka."