Iz Savdske Arabije se širijo nove govorice: Za Al Nassr naj bi podpisala še ena legenda Reala iz Madrida

Ker je Al Nassr s prihodom Cristiana Ronalda demonstriral svojo finančno moč, govoric, ki so se danes pojavile v arabskih medijih, ne gre jemati preveč z levo roko.

Uredništvo
24. januar 2023, 6:35

Al Nassr (Foto: uradna spletna stran kluba)

Iz Savdske Arabije prihajajo govorice, ki jih predvsem v luči prestopa Cristiana Ronalda ne velja jemati preveč zlahka. Tamkajšnji časnik Alyaum poroča, da naj bi si Al Nassr poleti zagotovil še eno nogometno legendo, in sicer naj bi na prihod v Riad pristal sijajni hrvaški vezist Luka Modrić, kateremu se junija izteče pogodba z Realom iz Madrida.

Če je dolgo veljalo, da bo Modrić pogodbo z Madridčani podaljšal še za eno leto dni, se v zadnjih dneh ustvarja vtis, da so pri Realu nad to zamislijo vse manj navdušeni. Modrić je trenutno v svojem klubu v precej slabi formi, zato v klubu obstajajo pomisleki glede tega, ali nadaljevati skupno pot s 37-letnikom ali pa naposled kreniti v prihodnosti z novimi igralci – denimo Judom Bellinghamom ali Enzom Fernandezom.

Al Nassr naj bi Modrića prepričal v nadaljevanje kariere, in sicer naj bi se z njim dogovoril za dveletno pogodbo, po kateri bi letno zaslužil kar 40 milijonov evrov. To je sicer petkrat manj kot Ronaldo, vendar pa je istočasno to zaslužek, ki je identičen zaslužkom velikih zvezdnikov Paris Saint Germaina Neymarja, Lionela Messija in Kyliana Mbappeja.