Izjemna zmaga Kopra na Hrvaškem

Nogometaši Kopra so se v času reprezentančnega premora v Umagu na prijateljski tekmi pomerili z Rijeko in slavili kar s 3:0.

Uredništvo
27. marec 2021, 9:37

Foto: Uradni facebook profil kluba

- Prijateljska tekma:

RIJEKA 0:3 KOPER
Spinelli 50., Jelić Balta 68., Stevanović 86.

RIJEKA: Prskalo, Tomečak, Capan, Galović, Štefulj, Pavičić, Mudražija, Murić, Andrijašević, Drmić, Yateke. Galešić, Vukčević, Braut, Liber, Lepinjica, Agić, Iliković, Bilić, M. Frigan, Jurišić. Trener: Goran Tomić

KOPER: Adam, Cerovec, Žužek, Jelič, Kneževič, Pejič, Jouinovič, Viler, Palčić, Barišić, Mulahusejnovič. Igrali so še: Vargič, Rajčević, Mišič, Guberac, Spinelli, Vekič, Stevanovič, Medica, Lelič, Pavič, Mitterdorfer, Dodlek. Trener: Rodolfo Vanoli

Nogometaši Kopra so reprezentančni premor izkoristili za prijateljski obračun s hrvaško Rijeko, ki je srečanje v Umagu začela z najboljšo razpoložljivo enajsterico. Prvi del se je končal brez zadetkov, po številnih menjavah pa se je tekma preobrnila v prid slovenskega prvoligaša, ki je v nadaljevanju dosegel kar tri zadetke in se veselil prestižne zmage.

Prvi je v polno zadel Argentinec Claudio Spinelli, drugi zadetek je po kotu z glavo dosegel Ivan Jelić Balta, končni izid srečanja pa je štiri minute pred koncem postavil Stevan Stevanović, ki je kaznoval slabo posredovanje vratarja Rijeke.

 
adplus-dvertising