Jake Bijola zmaga nad Portugalci ni presenetila: Morda smo potrebovali samo novo zelenico!

Branilca italijanskega Udineseja je pri Cristianu Ronaldu navdušila predvsem njegova fizična pripravljenost. Zmage je vesel, toda težke tekme šele prihajajo.

Uredništvo
26. marec 2024

Jaka Bijol in Cristiano Ronaldo (Foto: pigac.si)

Slovenski reprezentant Jaka Bijol se je nocoj zelo dostojno boril proti Cristianu Ronaldu in drugim odličnim napadalcem portugalske izbrane vrste in se svojimi soigralci veselil velike zmage ob rezultatu 2:0. Skalp ene najboljših reprezentanc na svetu ga ni presenetil, je pa bil navdušen nad novo travnato površino v Stožicah, ki je dovoljevala hiter pretok žoge. 

“Nismo ravno presenečeni nad zmago ... morda smo potrebovali samo novo zelenico! Definitivno se je to tudi poznalo v naši igri. Ampak definitivno je bila to naša najboljša tekma, odkar jaz igram za Slovenijo. To je bila vrhunska tekma proti top ekipi. Zelo lepo za dvig samozavesti, ne bomo pa preveč poleteli, saj nas težke tekme šele čakajo na evropskem prvenstvu.”

Superzvezdnik Cristiano Ronaldo ga je navdušil predvsem s svojo fizično pripravljenostjo, se pa strinja s tem, da ga je zelo dobro pokril.

“Cristiano? Vsa čast za fizično pripravljenost! Če bom jaz pri teh letih tako izgledal ... se mu pa že vidi, da kar išče prekrške oz. sodniške odločitve v svojo korist. Ampak danes smo ga zelo dobri pokrili!”