Sol Campbell ve, kaj je narobe s Stonesom

Jaz bi lahko pomagal Stonesu

Izkušeni Sol Campbell ve, kaj je narobe z branilcem Manchester Cityja Johnom Stonesom. Prepričan je, da bi mlademu nogometašu lahko pomagal.

Uredništvo
21. januar 2017, 10:07

(Foto: Getty Images)

Dolgoletni angleški reprezentančni branilec Sol Campbell se je dotaknil trenutno vroče tematike. Tudi njega namreč skrbi branilec Manchester Cityja John Stones, ki si je to sezono privoščil že ogromno napak. Campbell je prepričan, da bi mlademu nogometašu s svojimi bogatimi izkušnjami lahko pomagal.

"Če grem v Manchester City, ga lahko hitro spravim v red. Verjetno bi ga lahko popravil že v nekaj mesecih. Napake dela, ker je prezaposlen. To je treba prepoznati," je dejal Campbell, ki je prepričan tudi, da bi bilo za Stonesa dobro, če bi znova zaigral ob izkušenem Vincentu Kompanyju

"Stones se mora učiti. Res je, da je stal 50 milijonov angleških funtov, toda to ni njegova krivda. Potrebuje nekoga, da z njim preigra scenarije in vse bitke. Potem je treba iti skozi lahke tekme in se prepričati, da si še na pravi poti. Včasih misliš, da bo tekma lahka, ampak takrat si najbolj ranljiv. Kot branilec moraš biti vedno pripravljen, pričakovati moraš nepričakovano, tega pa ta hip ne počne."