Je Mourinho po donosnih službah pripravljen visoko zavihati rokave?

Po osmih letih bi se lahko The Special One vrnil na Iberski polotok! Če se bo odločil za ta korak, ga čaka ogromen izziv in obilica dela v klubu, ki po letih strmega padanja želi nazaj na vrh.

Uredništvo
23. april 2021, 8:30

Joseju Mourinhu ponudb ne manjka, na klopi si ga želi Valencia. (Foto: Getty Images)

Pred dnevi sta se londonski Tottenham in Jose Mourinho razšla in krenila vsak po svoji poti. Razlog za slovo slovitega Portugalc naj bi bili skromni rezultati, kljub temu pa The Special One (Posebni, op. p.) ne bo dolgo objokoval neuspešnega obdobja v prestolnici Anglije.

Ker je klub pogodbo prekinil na svojo škodo, bo Mourinho na svoj bančni račun prejel okoli 30 milijonov funtov odškodnine, vseeno pa naj bi si hitro želel znova sesti na trenersko klop in se spoprijeti z novimi izzivi.

Prav to mu ponuja Valencia, poročajo španski mediji. Pri Netopirjih s stadiona Mestalla naj bi si Portugalca nadvse želeli na svoji klopi, stik naj bi že vzpostavili, odgovora pa še niso prejeli. Klub je pripravljen dati Portugalci nekaj časa za odmor, ekipo pa bi prevzel ob pripravah na novo sezono.

Valencia naj bi pripravila štiriletno pogodbo, po letih strmega padca pa se želi znova povzpeti med najboljše klube La Lige. Trenutno je Valencia na 14. mestu prvenstvene lestvice in ima 35 točk.

 
adplus-dvertising