Je v Mariboru odletela prva glava? Josip Iličić je po fiasku na derbiju bolj ali manj že bivši!

Josip Iličić je svojo zadnjo tekmo za Maribor kot kaže že odigral.

Uredništvo
17. september 2023

(Foto: pigac.si)

Eno leto je trajal povratek Josipa Iličića v Maribor. To je bilo eno leto agonije, večne nepripravljenosti in, gledano celotno sliko, tudi neresnosti. Ne le s strani igralca, temveč tudi s strani vodstva mariborskega kluba. Zdaj naj bi bilo vsega konec!

EkipaSN je danes že poročala o poku, ki naj bi se po razočaranju na večnem derbiju v Stožicah zgodil v Mariboru! Josip Iličić naj bi se poslovil od vijoličastih. Derbi je bil seveda le vrh ledene gore. Iličić je imel namreč vseskozi precej težav, trener Damir Krznar nanj ni mogel zares računati, ga pa zaradi igralčevega statusa seveda tudi ni mogel kar tako prečrtati. Če govorice, ki so bile pri virih blizu Maribora sicer potrjene tudi nam, držijo, pa bo zdaj tega bremena rešen. 

Novica še ni dobila uradne potrditve, je pa treba vedeti, da je imel Iličić podpisano pogodbo še do leta 2025. Športni direktor Marko Šuler, ki jo je v imenu kluba sklenil, je nameraval Iličića po koncu igralske kariere zadržati v klubu. Vprašanje pa je, če se bo to, ker je Iličić na igrišču razočaral, zdaj tudi zgodilo.