Rodrigo Palacio razume občutke navijačev Interja

Jeza je povsem normalna

Rodrigo Palacio se zaveda, da so rezultati Interja pod vsemi pričakovanji. Toda izkušeni Argentinec verjame, da se bodo Nerazzurri kmalu že spet borili za naslov prvaka.

Anže Zajič
27. marec 2015, 3:43

Foto: Getty Images

Tudi sezona 2014/15 je za Inter predvsem sezona številnih razočaranj. Nerazzurri so bili že pred časom izločeni iz bitke za Scudetto, izpadli so iz pokala, nazadnje še iz lige Europa. Lovorike torej spet ne bo nobene in navijači pričakovano ne skrivajo razočaranja. Kar je logično, še pred nekaj leti se je zdelo nepredstavljivo, da bo Inter padel tako globoko kot v tem trenutku, ko zaseda šele 10. mesto na lestvici Serie A.
 
"Povsem normalno je, da so navijači jezni," priznava argentinski napadalec Interja Rodrigo Palacio in nadaljuje: "Inter ne bi smel biti tako nizko na lestvici Serie A. Trudimo se, da bi vrnili Inter tja, kamor zagotovo sodi. Toda potreben bo čas, tudi tekom te sezone smo dobili dokaz, da nekaj manjka. Nam je pa vsem jasno, da se moramo boriti za lovorike, Inter je takšen klub. Trener pravi, da bomo v naslednji sezoni precej boljši, sam pa se strinjam z njim. Mislim, da se bomo spet sposobni boriti za naslov. Narediti moramo vse, da bo to možno."
loading...