Jezni Gündogan pričakuje več: Nisem prestopil v Barcelono, da bi izgubljal na derbijih!

Odlični nemški vezist od soigralcev pričakuje več karakterja in predvsem drugačen odziv, kadar že pride do bolečega poraza, kot je bil včerajšnji proti velikemu rivalu Real Madridu.

Uredništvo
29. oktober 2023

Ilkay Gündogan (Foto: uradna spletna stran kluba)

Pri Real Madridu so bili včeraj seveda odlične volje po veliki zmagi na derbiju v gosteh proti Barceloni (2:1), na drugi strani pa je bila situacija obratna. Trener Xavi je bil razočaran, ker Barcelona ni uspela zelo visokega ritma držati skozi celotno tekmo in je po dobri uri igre Realu dopustila, da se je vrnil v igro in potem tudi izkoristil utrujenost nasprotnika in prišel še do drugega zadetka, ki je odločil tekmo.  

Oglasil se je tudi veteran Ilkay Gündogan, ki je letos iz Manchester Cityja prestopil v Barcelono in se zaenkrat izkazal v novem okolju.  

“Upam, da ne bom izrekel kaj neprimernega, toda bil sem v slačilnici po tekmi in vsi so bili razočarani, jaz pa bi si želel videti predvsem več jeze na obrazih soigralcev. Jezo in frustracijo. Morali bi nas zajeti veliko močnejši občutki po takšni tekmi. Nisem prestopil v Barcelono, da bi izgubljal na takšnih tekmah," je bil kristalno jasen 33-letni nekdanji član Nürnberga in Borussie Dortmund.