Joao Felix ‘teži’ zvezdniku Manchester Cityja: "Pridi v Barcelono, tukaj je vse popolno!"

Portugalski napadalec sploh še ni uradno član Barcelone, pa že lobira pri rojaku, da naj se mu pridruži pri katalonskemu velikanu.

Uredništvo
4. april 2024

Bernardo Silva (Foto: Getty Images)

Bernarda Silvo se zdaj že vrsto let povezuje s prestopom v Barcelono, toda odlični Portugalec na koncu vselej ostane pri Manchester Cityju v Angliji. Tudi letos so zaživele govorice, ki Silvo selijo v Katalonijo, olje pa je na ogenj prilil tudi njegov reprezentančni soigralec Joao Felix, ki sicer igra za Barcelono, toda trenutno je samo posojeni igralec.

Felix je očitno prepričan, da bodo Katalonci njegovo pogodbo odkupili od Atletico Madrida, sicer ni prav veliko smisla v izjavi:

“Upam, da bo Barceloni uspelo pripeljati Bernarda Silvo. Je odličen igralec in človek na mestu. Včasih se slišiva, ker je njegova družina trenutno v Barceloni in stalno mu pravim, da je tukaj vse popolno in da smo pripravljeni, da se nam pridruži.”

Silvo se povezuje tudi z morebitnim povratkom v domovino oz. v lizbonsko Benfico, sicer pa ima pogodbo s Cityjem veljavno še do konca sezone 2025/26 in v tem pogledu se Angležem še ne mudi s prodajo, tako ali tako pa bi si Barcelona Bernarda Silvo zelo težko privoščila. City bi bržkone lahko danes zanj zahteval okoli 80 milijonov evrov.

Zanimivo bo pospremiti tudi to, če bo Joao Felix sploh še pri Barceloni v prihodnji sezoni, saj pravzaprav v tekoči niti ne blesti.