Jordi Alba je ustrelil proti Barceloni: To je kot šala, Luisa Suareza smo kar poklonili rivalu

Luis Suarez je bil očitna napaka, je prepričan Jordi Alba, ki pa je vesel, da je njegov bivši soigralec v letošnji sezoni uspel utišati kritike.

Uredništvo
10. junij 2021, 9:26

Jordi Alba soigralca Luisa Suareza ne bi kar pustil oditi iz Barcelone. (Foto: Getty Images)

Odhod Luisa Suareza iz Barcelone je večino igralcev katalonskega kluba (tudi samega Suareza, ki je klub dobesedno zapustil v solzah) zabolel. Predvsem Lionela Messija, ki je Urugvajca takrat javno podprl. Suarez je odšel v Atletico Madrid, se tudi tam izjemno dobro znašel in znatno pripomogel k temu, da je ekipa trenerja Diega Simeoneja ob koncu sezone slavila osvojeni naslov španskega državnega prvaka. 

Suarezov odhod je zdaj, ko je sezona končana, komentiral tudi bočni branilec Barcelone Jordi Alba. Španski reprezentant je slikovito opisal, kaj si misli o Suarezovem odhodu iz kluba.

"To je kot šala. Luis je Barceloni veliko dal, potem pa smo ga poklonili neposrednemu rivalu, ki je z njim osvojil naslov prvaka, To mi ni bilo všeč. Kje bi lahko našli takšnega napadalca? Njegova zadnja sezona v Barceloni ni bila prijetna, ampak letos je zaprl veliko ust," je dejal Alba.