Nikola Milenković je želja Joseja Mourinha

Jose Mourinho je v Črni gori gledal branilca

Obramba Manchester Uniteda bo morda že januarja bogatejša za nogometaša, ki ga je Jose Mourinho včeraj v živo gledal na tekmi Črna gora - Srbija.

Uredništvo
12. oktober 2018, 9:31

Foto: uradna spletna stran kluba

Jose Mourinho je že gledal tekme Srbije, včeraj pa je to ponovno storil. Bil je namreč na stadionu v Podgorici, kjer sta se v okviru lige narodov pomerili domača Črna gora in gostujoča Srbija, ki je tekmo dobila z 2:0. Tekma je bila zgodovinska, omenjeni reprezentanci od odcepitve Črne gore namreč še nista igrali medsebojne tekme. 

Mourinho ni prišel kar tako, temveč z namenom. Tekmo si je ogledal v družbi Predraga Mijatovića, ki je vpliven nogometni agent, pa seveda predsednika črnogorske zveze in vplivnega ćloveka na FIFA Dejana Savičevića

Portugalec je skavtiral igralca za potrebe obrambe Manchester Uniteda. Pod njegovo lupo se je znašel Nikola Milenković, sicer član Fiorentine. Milenković, ki ravno danes praznuje 21. rojstni dan, z dobrimi igrami v klubu opozarja nase, odigral pa je tudi vse tri tekme Srbije na svetovnem prvenstvu v Rusiji. 

Fiorentina je zanj lansko leto plačala le pet milijonov evrov odškodnine Partizanu, glede na zanimanje Manchester Uniteda (in tudi drugih klubov), pa si lahko obeta debel dobiček. 
loading...