Josip Iličić je spet tam, kjer je kraljeval pred eksplozijo v Mariboru in Italiji - na betonu!

V Kranju se odvija turnir, na katerem nastopa tudi Josip Iličić.

Uredništvo
2. julij 2022, 6:17

Josip Iličić igra mali nogomet. (Foto: Nogomania)

Po dopustu, ki ga je preživljal tudi v Duborniku, kjer je v družbi Edina Džeka in prijateljev igral nogomet, se je Josip Iličić vrnil v Slovenijo. Danes se nogometaš italijanske Atalante in slovenske reprezentance mudi v Kranju, kjer je odrasel in tudi začel igrati nogomet. 

Iličić je danes v Kranju zaradi "hakla". Tam se namreč odvija nogometni turnir z dobrodelno noto. Iličić ima v svoji ekipi prekaljene ase, kot so Amir Dervišević, Dragan Čadikovski, Dejan Vokić in drugi. Iličić je zbudil veliko pozornosti, zbralo se je precej radovednih gledalcev, ki imajo privilegij uživati v virtuoznosti enega najboljših igralcev v zgodovini Slovenije. 

Beton oziroma asfalt je sicer podlaga, na kateri je Josip Iličić odrasel. Tudi tik pred selitvijo v Maribor in nato eksplozijo v Italiji je še vedno igral mali nogomet na trdi podlagi in bil seveda uspešen. Zdaj seveda igra le še za zabavo in za splošno promocijo nogometa. Kmalu pa se bo moral vrniti v Italijo, kjer ga čaka težka naloga - odločiti se bo moral, kje nadaljevati svojo nogometno kariero. Možnosti ima več.