Josip Iličić še ni komentiral novice, da za Maribor ne bo več igral, se je pa odzval na Instagramu

Ravno na dan, ko mu je Damir Krznar povedal, da nanj ne računa več, je Josip Iličić objavil fotografijo z vrhunca kariere.

Uredništvo
18. september 2023

(Foto: Uradni FB/TW/IG profil igralca)

Josip Iličić se je odzval na dogajanje v Mariboru, kjer je trenutno eden glavnih akterjev. Nekdanji slovenski reprezentant je včeraj od Damirja Krznarja izvedel, da ni več v načrtih. To pomeni, da za Maribor ne bo več igral. 

Iličić, ki je bil na igrišču zadnje leto resnično le bleda senca nekoč izjemnega igralca, pa je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri v rokah drži priznanje. Dobil ga je leta 2018, ko je blestel v dresu Atalante. Takrat je bil uvrščen v idealno enajsterico italijanske Serie A in očitno je s fotografijo želel spomniti odločevalce v Mariboru, trenerja, pa tudi javnost, kako dober nogometaš je (bil).

To sicer vsi prav dobro vemo, ne spremeni pa to dejstva, da je njegov angažma v Mariboru postal fiasko, ki po oceni trenerja slabo vpliva na nogometaše Maribora in klimo v ekipi. Povrhu vsega je Iličić za slovenske razmere v Mariboru zelo dobro plačan, njegov učinek pa s plačilom ni sorazmeren.