Juventus ima novega napadalca: Ciao, Morata!

Edin Džeko je obvisel v Romi, Luis Suarez je zdaj najbližje Atleticu iz Madrida, Juventus pa je iskanje novega napadalca vseeno zaključil. V Torino je že prispel Alvaro Morata.

Uredništvo
22. september 2020, 6:49

Foto: uradna spletna stran kluba

Ponoči, ura je že bila čez polnoč, je Juventus dočakal prihod novega napadalca. Ne, to ni Luis Suarez, ki je zdaj najbližje Atleticu iz Madrida, temveč Alvaro Morata!

Španski napadalec je ponoči prispel v Torino, kjer ga je pričakalo nekaj navijačev Stare dame in predstavnikov medijev, pa tudi kamere uradnih kanalov Juventusa. Da je posel sklenjen, potrjuje tudi pozdrav, ki so ga igralcu pri Juventusu namenili na svoji uradni spletni strani. Morato zdaj čakajo zdravniški pregledi, nato sledijo še preostale formalnosti, a dvomov v tej fazi ni več. Morata, ki je pred leti za Juventus že igral (2014-2016), bo prišel na enoletno posojo, kar bo klub stalo 10 milijonov evrov. Opcija odkupa pa bo težka 45 milijonov evrov. Sky Italia sicer poroča tudi o klavzuli, ki omogoča novo enoletno posojo igralca za dodatnih 10 milijonov evrov.