Kadrovanje Olimpije to poletje ignorira slovensko tržišče: Milijonska prodaja Svita Sešlarja in prihod kar devetih tujcev!

V Olimpiji se zaenkrat požvižgajo na slovenske igralce!

Uredništvo
30. avgust 2023

(Foto: Nogomania)

Danes je ljubljanska Olimpija potrdila prihod že devetega novega igralca med poletnim prestopnim rokom. V Ljubljano je prišel albanski napadalec Redi Kasa, ki na stadion Stožice prihaja s precej skromnimi referencami. Kasa prihaja na posojo, z možnostjo odkupa pogodbe.

Kasa je že deveti novinec pri Olimpijo to poletje in hkrati tudi deveti tujec! Verjeli ali ne, državni prvaki kjub milijonskemu zaslužku z naslova UEFA nagrad in ob prodaji Svita Sešlarja niso uspeli niti evra vložiti v slovensko nogometno tržišče!

Kar je še bolj zaskrbljujoče, kljub novim pravilom, ki so bila vzpostavljena z namenom večjega števila slovenskih nogometašev v slovenskih prvoligaših, pri Olimpiji stavijo na tujce. Doslej so v Olimpijo ob Kasi prišli Raul Florucz, Nemanja Motika, Pedro Lucas, Jorge Silva, Saar Fadida, Ahmet Muhamedbegović, Reda Boultam in Diogo Pinto

Ob tem dodajmo, da so največ vredni igralci Olimpije še vedno slovenski igralci - Matevž Vidovšek, Marcel Ratnik, Timi Max Elšnik in do nedavnega Svit Sešlar!