Kapetan Hajduka v izolaciji dobil sanjsko ponudbo iz Turčije

Turški mediji poročajo, da je velikan Galatasaray vrgel lovke na kapetana splitskega Hajduka Mija Caktaša, ki trenutno trenira ločeno od soigralcev.

Uredništvo
16. marec 2021, 6:35

Foto: uradna spletna stran kluba

Kapetan Hajduka Mijo Caktaš je bržčas že odigral svojo zadnjo tekmo za 'bile', saj se z vodstvom kluba ni uspel dogovoriti glede podaljšanja pogodbe, ki se mu izteče ob koncu sezone. V vodstvo kluba so Caktaša posledično izolirali od prve ekipe, pa čeprav je bil tudi v letošnji sezoni bržčas najboljši igralec splitskega moštva, selitev na treninge druge ekipe pa je bolj ali manj jasen znak, da je 28-letnik v Hajduku svoje že odigral.

Caktaš kot kaže Hajduk ne mogel zagreniti življenja, saj turški mediji poročajo, da se je znašel na radarju enega največjih turških klubov Galatasaraya, v katerem so ga prepoznali kot idealno zamenjavo za Younesa Belhandaja, katerega je vodstvo kluba zaradi javnega kritiziranja igralne površine odslovilo iz kluba.

Caktaš je večji svoje kariere preživel v Splitu, enkrat pa se je že podal na tuje, in sicer je med letoma 2016 in 2018 branil barve ruskega Rubina iz Kazana.
 
adplus-dvertising