Katarci izgubljajo potrpljenje: Tuchel je porabil še zadnje kredite

Poraz in slaba predstava proti Manchester Unitedu sta še dodatno omajala nezaupanje v delo Thomasa Tuchla, ki ni prav veliko oddaljen od odhoda s klopi Paris Saint Germaina.

Uredništvo
21. oktober 2020, 2:31

Foto: uradna spletna stran kluba

Biti trener Paris Saint Germaina je prestižno, a tudi zelo nestanovitno delo. Vodstvo kluba ves čas zahteva hitre rezultate, še posebej občutljivo pa je na nepričakovane spodrsljaje, kakršen se je Parižanom pripetil včeraj proti Manchester Unitedu. Ni skrbel le poraz proti starim znancem, temveč tudi precej jalova podoba zvezdniškega pariškega moštva, ki je tudi po besedah trenerja Thomasa Tuchla odigralo eno najslabših tekem v zadnjem obdobju.

Italijanska Gazzetta dello Sport poroča, da so v Parizu vse bolj nezadovoljni s Tuchlovim delom in da so razmišljanja o njegovi morebitni odstavitvi vse bolj aktualna.

Športni direktor kluba Leonardo naj bi vodstvu kluba že predlagal njegovega naslednika, na prvem mestu njegovih želja pa naj bi bilo zapisano ime nekdanjega trofejnega trenerja Juventusa Massimiliana Allegrija, ki je po slovesu od Torina že več  kot leto dni izven trenerskega pogona.