Kazen za predrznega Radjo Nainggolana: Koliko ga bo stalo kajenje za rezervni klopi?

V belgijskem Royal Antwerpu so radikalno kaznovali prvega klubskega zvezdnika Radjo Nainggolana, ki je meni nič tebi nič na rezervni klopi prižgal elektronsko cigareto.

Uredništvo
20. oktober 2022

Mark van Bommel (Foto: uradna spletna stran kluba)

Pred dnevi smo poročali o neverjetnem incidentu, ki si ga je privoščil dolgoletni belgijski reprezentant in član velikanov kot sta Roma ali Inter Radja Nainggolan. Izkušenega vezista so kamere zasačile, kako je na rezervni klopi prižgal elektronsko cigareto, za kar dandanes s strani športnika, ki naj bi bil zgled mladim, ne more biti opravičila.

Njegov klub, Royal Antwerp, ga je nemudoma suspendiral, pred prihajajočo tekmo belgijskega prvenstva proti Oostendeju pa je trener Mark van Bommel razkril, da so se po posvetu v klubu odločili Nainggolana premestiti v rezervno ekipo.

"Odstranitev igralcev iz ekipe je vselej zelo težka odločitev. Ni bilo lahko. Seveda smo zdaj slabši v sredini, vendar to ne more biti razlog, da spremenimo odločitev. Nainggolan je dober nogometaš, ki lahko odloči tekmo. Vendar pa je bila ta situacija greh. Zelo je razočaran nad našo odločitvijo, vendar pa menimo, da je bilo tako edino pravilno," je povedal van Bommel.

Nainggolan bo tako za nedoločen čas igral in treniral z rezervno ekipo, od njegovega obnašanja v tem času pa je odvisno, ali se bo vrnil v prvo moštvo Antwerpa.