Kdo ve, kam je izginil Mario Balotelli?

Kaj sploh še preostane Mariu Balotelliju? K pameti ga ni spravil niti povratek v matični klub Brescio. Nekoč veliki up italijanskega nogometa je preprosto in dobesedno izginil.

Uredništvo
26. maj 2020, 9:40

Foto: uradna spletna stran kluba

Govorice, da je Mario Balotelli v Brescii nezadovoljen, držijo. Na to je nenazadnje že pred časom namignil že lastnik italijanskega prvoligaša Massimo Cellino. Zdaj pa Gazzetta dello Sport poroča, da težavni napadalec sploh ne komunicira več z ljudmi iz kluba in je preprosto izginil.

Že prejšnji teden, ko so njegovi soigralci trenirali, je Balotelli treniral sam, ločen od ekipe. Trener Diego Lopez nanj ni mogel računati. Tako je bilo nekaj dni, nato pa bivšega nogometaša AC Milana in Manchester Cityja ni bilo nikjer več.

Pri Gazzetti so za pojasnilo zaprosili klub, vendar so dobili le "brez komentarja". To dokazuje, da ima Balotellijev matični klub velike težave z obvladovanjem igralčevega temperamenta in nediscipline. 

Balotelli, ki že dolgo ni več mlad, saj bo avgusta dopolnil 30 let, ima pogodbo podpisano do leta 2022. Vseeno se zdi, da je svojo zadnjo tekmo za Brescio že odigral. In znova pustil slab vtis. 
loading...