Kdor zna, ta zna: Gignac z novim lepim projektilom iz prostega strela

Po spletu je zaokrožil videoposnetek zadetka iz prostega strela, ki ga je v mehiški ligi dosegel veteranski francoski napadalec Andre-Pierre Gignac. Projektil 35-letnika si lahko ogledate tudi na spodnji povezavi.

Uredništvo
17. oktober 2021, 11:44

Francoski napadalec je dosegel lep zadetek iz prostega strela v Ligi MX. (Foto: /)

Sinoči sta se v Mehiki pomerila Cruz Azul in Tigres, tekma se je končala z izidom 1:1. Za goste je v polno zopet meril izkušeni golgeter iz Francije Andre-Pierre Gignac, ki redno navdušuje mehiško nogometno javnost, od kar je leta 2016 kot prosti nogometaš kar nekoliko presenetljivo zapustil Marseille in se podal v Mehiko še preden je praznoval svoj trideseti rojstni dan.

Andre-Pierre Gignac je praktično vse od prihoda v Mehiko z naskokom najboljši igralec mehiške Liga MX, za svoj klub je namreč na 264 tekmah zabil že 169 golov in prispeval tudi 36 asistenc. Na sinočnji tekmi je nekdanji nogometaš Marseilla, Toulousa in Lorienta zopet meril v polno, tokrat iz prostega strela. Njegov čudovit udarec je hitro zaokrožil po svetu in, kot to Gignac redno počne že leta in leta, zopet navdušil mehiško nogometno javnost.