Izkušena nogometaša sta okrepila celjskega prvoligaša

Kelhar in Žinko na pomoč Celju

Po dveh zaporednih porazih so v Celju reagirali z dvema okrepitvama. Iz Olimpije prihaja na posojo centralni branilec Dejan Kelhar, iz Domžal pa izkušeni vezist Luka Žinko.

Uredništvo
26. julij 2017, 12:20

Foto: uradna spletna stran kluba

Ekipa novega celjskega trenerja Tomaža Petrovića v prvih dveh krogih nove sezone v 1. SNL ni bila uspešna. Okrepitve so, četudi je proračun nižji kot v preteklosti, nujno potrebne. Dve je Petrović dobil že danes.

V Celje se tako selita izkušeni branilec Olimpije Dejan Kelhar, ki je v prejšnji sezoni igral na posoji v Turčiji, skupaj z njim pa še izkušeni vezist Luka Žinko. Slednji je v prejšnji sezoni igral za Domžale. Oba igralca bosta v Celju v novi sezoni igrala na posoji. 

"Vsi igralci, ki so prišli pred novo tekmovalno sezono, razen Nikole Gatarića, so stari 22 let in manj. Zdaj pa sta ekipo okrepila dva zelo izkušena nogometaša kar je za vse te mlade fante več kot odlično. Z njima bodo lažje nogometno dozorevali ter se naučili marsikaj novega. Veseli smo njunega prihoda," prihod izkušeni igralcev in bivših reprezentantov komentira športni direktor Celja Jani Žilnik