Nekdanji reprezentant ostaja v Domžalah

Kirm tudi v novi sezoni v Domžalah

Dolgoletni slovenski reprezentant Andraž Kirm je z vodstvom Domžal podaljšal pogodbo in bo tako tudi v prihodnji sezoni član branil barve Domžal v slovenskem državnem prvenstvu.

Uredništvo
8. junij 2018

(Foto: nkdomzale.si)

V taboru Domžal so po uspešni sezoni že zavihali rokave in pričeli sestavljati igralski kader za evropske nastope, ki bodo sledili že v zgodnji fazi poletja. Tudi v novi sezoni bo barve Domžal branil dolgoletni slovenski reprezentant Andraž Kirm, ki zaradi poškodbe moštvu ni mogel pomagati v  zaključnem delu minule sezone. Kirm je pogodbo z  Domžalami podaljšal še za leto dni.

"Zelo sem vesel, da smo se dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Rad bi se zahvalil trenerju, njegovemu štabu, predsedniku in seveda športnemu direktorju za izredno korekten odnos. Tukaj sem se vedno dobro počutil, Domžale so moj klub, zato se že veselim prihodnjih izzivov v rumenem dresu. Komaj že čakam, da se začnejo priprave, z njimi pa hitro prihajajo tudi evropske in ligaške tekme, na katerih se nadejamo čim boljšega rezultata," je za klubsko spletno stran povedal 33-letni Kirm, športni direktor kluba Matej Oražem pa je prepričan, da bodo Kirmove izkušnje še kako dragocene za domžalsko moštvo.

"Andraž je navkljub težavam s poškodbami ogromno pripomogel k uspehom ekipe. Je pravi profesionalec, tako na kot tudi ob igrišču, zato je logično, da smo si ga želeli zadržati vsaj še eno leto. Verjamem, da so njegove poškodbe preteklost in da bo že na prvih tekmah sezone pripravljen. Prepričan sem, da bo s svojim znanjem in izkušnjami znova izredno pomemben člen naše zasedbe," je povedal Oražem.