Kjaer: Igrali bomo za Christiana in za Dansko, to je za nas največja možna motivacija

Kapetan danske reprezentance Simon Kjaer je objavil izjavo, s katero je povzel dogajanje okoli Christiana Eriksenu, v kateri je sam opravil eno najbolj častivrednih vlog.

Uredništvo
17. junij 2021, 1:52

Simon Kjaer je kapetan danske reprezentance. (Foto: Getty Images)

Kapetan danske reprezentance Simon Kjaer je po nekaj zelo čustveno napetih dneh strnil svoje misli in na socialnih omrežjih z izjavo za javnost povzel dogajanja okoli soigralca Christiana Eriksena, ki je morda preživel tudi zaradi njegove hitre in odločne intervencije na samem igrišču.

"Za nami je nekaj izrednih dni, v katerih nogomet ni bil najbolj pomemben. Doživel sem šok, ki bo vedno živel z menoj oziroma z vsemi nami. Edino, kar je zares pomembno, je to, da je Christian v redu. Ponosen sem na to, kako smo ravnali kot ekipa in kako smo stali skupaj v tako težkih časih. Ganjen sem in hvaležen za vso vašo podporo,
" je zapisal Kjaer.

Danska bo danes proti Belgiji odigrala drugo tekmo na prvenstvu, Kjaer pa je zatrdil, da bodo danski nogometaši igrali za Christiana Eriksena in za ves danski narod.

"Proti Belgiji bomo na igrišču Christiana nosili v srcih in mislih. Zaradi tega smo bolj mirni in zato se lahko povsem osredotočimo na tekmo. Igrali bom za Christiana in kot vedno za celotno Dansko. To je za nas vselej največja možna motivacija," je še zapisal Kjaer.