Mladi branilec z novo pogodbo

Klemenčič podaljšal s Celjani

Obetavni branilec Celja Tilen Klemenčič je s svojim klubom podpisal novo dolgoročno pogodbo. V letošnji sezoni je nastopil na vseh prvenstvenih tekmah Celja.

Uredništvo
12. november 2014, 5:01

Foto: SPS

V taboru Celja so zadovoljni s predstavami obetavnega branilca Tilna Klemenčiča, ki se je poleti v Celje preselil iz kranjskega Triglava. Mladenič se je zacementiral v začetni enajsterici Celja in v celoti odigral vseh 17 prvenstvenih tekem, vodstvo kluba pa ga je nagradilo s podpisom nove dolgoročne pogodbe.

"“Kot sem dejal že nekajkrat doslej, je bil prihod v Celje prava odločitev za mojo kariero. Že takoj po podpisu pogodbe sem uvidel, da je to odlična sredina za uveljavljanje mladih nogometašev, z meseci mojega bivanja v Celju pa se je to prepričanje le še dodatno okrepilo. Pod vodstvom trenerja Simona Rožmana se dela odlično, kar se kaže tudi z našimi dosedanjimi rezultati. Celoten trenerski štab pozornost vselej namenja tudi najmanjšim podrobnostim, s čimer lažje odpravljamo naše napake in tako napredujemo iz treninga v trening. Za nami je sedaj že skoraj polovica ligaških obveznosti v tej sezoni, kljub zaenkrat drugemu mestu na lestvici pa se zavedamo, da nas čaka še veliko trdega dela za izpolnitev naših ciljev. Verjamem, da lahko s tem pristopom v prihodnje postorimo še marsikaj," je za klubsko spletno stran povedal Klemenčič.