Klopp imenoval dva največja favorita za zmago v ligi prvakov

Trener Liverpoola Jurgen Klopp meni, da sta glede na trenutno stanje in formo dve ekipi, ki imata v končnici lige prvakov prednost pred ostalimi.

Uredništvo
5. julij 2020, 10:30

Foto: /

Liverpool ni več v igri za zmago v ligi prvakov, vseeno pa si bo trener novopečenih angleških prvakov Jurgen Klopp z zanimanjem ogledal končnico tekmovanja in spremljal, katera ekipa bo na evropskem prestolu nasledila njegovo moštvo. Klopp meni, da sta sodeč po trenutni formi v ligi prvakov dva izrazita favorita.

"Zame sta dva največja favorita Manchester City in Bayern. Bayern po menjavi trenerja igra zelo impresivno in mislim, da bi bil njun medsebojni obračun zelo zanimiv. Avgusta bo zaključek lige prvakov res nekaj posebnega, saj nas vse čaka nekaj čisto novega. City ima neverjetno zasedbo in vsekakor imajo zelo, zelo dobre možnosti," je povedal Klopp, ki je nedavno na lastni koži okusil moč Cityja, ki je na derbiju angleškega prvenstva Liverpool premagal kar s 4:0.

"City ima zelo kakovostno ekipo, vendar pa nobena ekipa na svetu ni perfektna. To velja tudi za City, Bayern in nas. Za zmago v ligi prvakov moraš biti perfekten v odločilnih momentih, potrebuješ pa tudi malo sreče. Žal mi je, da Liverpool ne bo več sodeloval v tem tekmovanju," je še dodal Klopp.
loading...