Klopp je besen: Televizijam ni mar, ampak imamo problem, igralcem je težko!

Jurgen Klopp je očitno eden redkih, ki jih je v teh težkih časih mar za igralce. Ritem igranja je takšen, kakršnega nogometni svet še ni videl.

Uredništvo
23. november 2020, 8:18

Foto: uradna spletna stran kluba

Igra in rezultat Liverpoola včeraj sta razveselila trenerja Jurgena Kloppa. Redsi so Leicester City premagali z rezultatom 3:0, a povsem brez težav ni šlo. Klopp je po tekmi ponovil in še poudaril svoja opozorila o "nenormalni" sezoni. Igralci so v hudem ritmu igranja, svoje pa terjajo še televizije, ki seveda določajo termine tekem.

Klopp meni, da bi se televizije morale dogovoriti.

"Če vi na Sky Sportsu ne boste dosegli dogovora z BT Sportsom... Če bomo igrali v ritmu sreda - sobota, ob 12.30. uri, ne vem, če bomo sezono končali z 11 zdravimi igralci. Vem, da vam ni mar za to, ampak to je problem. To velja za vse klube. Ni narobe, če to povem. Dolgo sem opozarjal, pa se ni nič zgodilo. Vsi mi govorijo, da je povsod težko, ampak težko je za igralce. Samo to je pomembno. Vse ostalo so odločitve, ki se sprejemajo v pisarnah. To pa ni ravno težko."

Spomnil je na poškodbo Gerarda Piqueja.

"Včeraj se je hudo poškodoval Gerard Pique. Danes se je morda Saka. Ne vem. Igral je vse tri tekme za Anglijo. Potem pa nam rečejo, da naj rotiramo. Koga? Mi imamo ofenzivne igralce, ki jih lahko rotiramo, drugo pa so otroci."