Ko voda teče v grlo: Joel Glazer je obljubil, da bo prvič v 16 letih začel dialog z navijači Uniteda

Joel Glazer ni ponovil napake svoje brata Avrama. Stopil je v kontakt z navijači in jim obljubil, da bodo v bodoče imeli besedo pri sprejemanju največjih odločitev.

Uredništvo
8. maj 2021, 10:53

(Foto: Getty Images)

Pred nekaj dnevi so britanski novinarji na ulici "lovili" Avrama Glazerja, ki pa je vsa vprašanja ignoriral. Očitno pa so v družini Glazer medtem le ugotovili, da po fiasku z evropsko superligo in navijaških protestih, ki so odnesli veliki derbi z Liverpoolom, taktika "biti tiho" ne bo več uporabna. Američani že od svojega prevzema kluba nimajo dialoga z navijači, a bodo to zdaj prisiljeni spremeniti. 

Oglasil se je Joel Glazer in spisal pismo za t.i. navijaški forum, ki se je na lastnike s pismom obrnil kot prvi. Z njim želi prvič po prevzemu kluba, torej po dolgih 16 letih, vzpostaviti dialog z navijači.

"Skozi leta smo podpirali investicije v ekipo, s tem bomo nadaljevali poleti. Strinjamo se, da potrebujemo investicije v Old Trafford in trening center, da bi klubu zagotovili najboljše," je med drugim zapisal Glazer. 

Zatrdil je, da družina Glazer obožuje Manchester United in čuti odgovornost. Še enkrat se je opravičil zaradi poizkusa ustanovitve evropske superlige ter navijačem obljubil, da bodo po novem imeli besedo pri sprejemanju najbolj pomembnih odločitev. 

"Odprti smo za konstruktivne predloge, z vami želimo govoriti o vlaganju v Old Trafford, v trening center in vse, s čimer bomo izboljšali organizacijo tekem," je še dodal Glazer. 
 
adplus-dvertising