Koeman ne ve, s čim je užalil sodnika, izključitev ga bo stala ključne tekme sezone

Katalonski ponos je imel na pladnju vodstvo v državnem prvenstvu in s tem najboljši položaj v lovu na lovoriko. A v enem večeru se je veliko spremenilo, ekipa je nepričakovano izgubila, v prihodnje pa bo še brez pomoči trenerja.

Uredništvo
30. april 2021, 8:16

Ronald Koeman zaradi izključitve ne bo vodil naslednjih dveh tekem Barcelone. (Foto: Getty Images)

Barcelona se je v četrtkovem večeru na domačem stadionu Camp Nou pomerila z Granado, z zmago pa bi se Katalonci prebili na sam vrh lestvice La Lige. S tekmo manj od Seville, Atletica in Reala je imela odlično priložnost, da si zagotovi najboljši položaj v lovu na domačo lovoriko.

A slavje v Kataloniji je preprečila Granada, ki je Blaugrano šokantno premagala z 2:1. Zadetek 10 minut pred koncem tekme je pomenil slavje v gostujočem taboru, Katalonci pa so se pod nosom obrisali za uspeh, ki so ga težko pričakovali.

"Mislim, da smo dominirali na srečanju, a zmanjkal nam je drugi zadetek, ki bi odločil srečanje. Zadetka smo prejeli po napakah naše obrambe, kar nas je stalo pomembnih točk. Poraz boli, ker smo bili odvisni le od sebe, nedeljska tekma pa bo ključna tekma sezone,« je za Marco dejal Ronald Koeman.

Nizozemski trener Barcelone je bil med tekmo izključen, ker naj bi žalil četrtega sodnika. To pomeni, da bo Barcelona na tekmah proti Valencii in Atleticu brez svojega glavnega stratega ob igrišču.

"Ničesar niem storil napak. Sodnika naj bi užalil, a ni bilo tako. Komentirala sva nekaj akcij med tekmo, a z medsebojnim spoštovanjem. Želim izvedeti s katerimi besedami sem ga užalil," je ogorčeno dejal Koeman.

 
adplus-dvertising