Koeman po pogovoru z Laporto zdaj dobro ve, kakšen je njegov status

Trener Barcelone Ronald Koeman je priznal, da je v času reprezentančnega premora s predsednikom kluba Joanom Laporto opravil vrsto pogovorov, ki so zelo pomembni za prihodnost kluba.

Uredništvo
4. april 2021, 2:09

Ronald Koeman uživa trdno zaupanje predsednika kluba Joana Laporte. (Foto: Getty Images)

Trener Barcelone Ronald Koeman je v času reprezentančnega premora opravil vrsto pogovorov z novim predsednikom kluba Joanom Laporto, Nizozemec pa je odkrito priznal, da so nekoliko bolj miren čas v klubu izkoristili za pomembna vprašanja, ki se tičejo načrtovanja igralskega kadra za naslednjo sezono. V Barceloni se obeta precej pestro poletje, kljub temu pa bodo v Barceloni skušali narediti vse, da bo imel Koeman v prihodnji sezoni na voljo boljšo ekipo.

"Vsi delamo na tem, da bi se izboljšali, čeprav vemo, da ekonomsko stanje kluba ni najboljše. Veliko tega gre pripisati pandemiji. Od prvega dne naprej so mi dali zavezo, da bodo skušali popraviti situacijo, vse pa je odvisno od tega, kakšne priložnosti se nam bodo ponudile," je povedal Koeman, ki se je z Laporto pogovarjal tudi o svoji lastni prihodnosti.

"Vodstvo kluba je izrazilo podporo mojemu delu in pravijo, da so zelo zadovoljni. Mislim, da je to normalno, saj novembra nihče ni pričakoval, da se bomo borili za naslov španskega prvaka in za kraljevi pokal. Do konca sezone moramo trdo delati, zmagovati tekme, zaupanje predsednika pa čutim in to je zelo pomembno," je še dodal Koeman.

 
adplus-dvertising