Tottenham ostal brez nogometaša iz Brazilije

Konec sezone za Sandra

Sandro, v tej sezoni praktično nezamenljivi člen začetne enajsterice Tottenhama, do poletja skoraj zagotovo ne bo več igral, potem ko si je poškodoval vezi v kolenu.

Anže Zajič
18. januar 2013, 9:06

Foto: Getty Images

V nedeljo se bosta v Premier League pomerila Tottenham in Manchester United, Londončani pa bodo morali obračun odigrati brez Sandra. A ne samo tega proti Rdečim vragom, pač pa tudi vse preostale do konca sezone. Nogometaš iz Brazilije se je namreč huje poškodoval; na tekmi proti mestnemu tekmecu Queens Park Rangersu je začutil bolečine v kolenu, ker so nastradale vezi, je moral na operacijo, sedaj pa ga čaka še nekaj mesečni počitek.

"Sandro je bil v tej sezoni v izjemni formi in zagotovo ga bomo pogrešali. Toda hkrati imamo srečo, da lahko računamo tudi na druge nogometaše, kot so Scott Parker, Tom Huddlestone, Jake Livermore in Tom Carroll," pravi trener Tottenhama Andre Villas-Boas, novico pa je z vse prej kot dobro voljo sprejel tudi njegov predhodnik Harry Redknapp. Trener QPR-ja naj bi si namreč od Tottenhama želel sposoditi Jakea Livermora, toda po poškodbi Sandra bo slednji bržčas ostal na štadionu White Hart Lane.
loading...