Korun: Če bomo zmagali na zadnjih dveh tekmah, bomo prvaki

Branilec Olimpije Uroš Korun je prepričan, da boj za naslov prvaka še zdaleč ni izgublljen. Jasno pa je, da prostora za napake ni več.

Uredništvo
18. maj 2021, 5:41

Uroš Korun verjame v naslov prvaka. (Foto: pigac.si)

Olimpija v boju za naslov državnega prvaka ni več odvisna le od sebe, saj bo za končno prvo mesto nujno potrebovala vsaj en spodrsljaj vodilnega Maribora. Branilec zmajev Uroš Korun je kljub temu prepričan v to, da bo Maribor zatajil, saj trdno verjame v to, da bi dve zmagi na zadnjih dveh tekmah v Ljubljano vrnili naslov.

"Imamo še dve tekmi in vse je še mogoče. Oddelati ju moramo maksimalno. Stvari niso več samo v naših rokah, ampak prepričan sem, da bi z dvema zmagama obrnili stvari v našo korist. Vsi skupaj moramo ostati pozitivni, saj je prvenstvo še odprto,"
je za uradno klubsko spletno stran povedal Korun.

Olimpija bo zadnjo domačo tekmo odigrala proti Sežani, tokrat pa bo po dolgem času imela na svoji strani tudi navijače.

"Jutri bomo igrali pred našimi navijači, kar je za nas izjemnega pomena. Tekme z navijači so čisto nekaj drugega kot pred praznimi tribunami, čeprav moram reči, da smo čutili njihovo podporo tudi, ko niso smeli na stadion."

"Jutri, ko bodo z nami ob igrišču, bo to za nas še ena dodatna motivacija, da damo res vse, kar imamo v sebi, za zmago,"
je še dodal Korun.
 
adplus-dvertising