Martin Kramarič pred zadnjimi osmimi tekmami

Kramarič: Gremo naprej in gledamo le nase

Mladi up Maribora Martin Kramarič priznava, da samozavest v mariborskih vrstah močno narašča, pred zadnjimi osmimi krogi pa mora Maribor po njegovem mnenju ostati na svoji poti.

Uredništvo
24. april 2018, 9:57

Foto: pigac.si

Mariborski strateg Darko Milanič je v zadnjih tednih stavil na mlade moči, saj je že dvakrat istočasno srečanje začel z Luko Zahovićem, Janom Mlakarjem, Dinom Hotićem in Martinom Kramaričem. Slednji, ki se je v Maribor preselil že pri 16 letih starosti, je prejšnji konec tedna asistiral Janu Mlakarju pri prvem zadetku proti Aluminiju, ki se je vnovič izkazal kot zelo trd nasprotnik za Mariborčane.

"Znova se je izkazalo, da je v Kidričevem nekako naše najtežje gostovanje. Aluminij nam nikakor ne ustreza, ob tem letos še ni bilo tako vroče, kar je ob počasnejšem terenu zagotovo vplivalo na igro. A smo ne glede na vse okoliščine uspeli zmagati in nadaljevati serijo, s tem pa smo povečali pritisk na tekmece v boju za 1. mesto, kar je prineslo tudi zmanjšanje zaostanka,
" je za klubsko spletno stran povedal Kramarič.

Maribor je s serijo zmag močno znižal zaostanek za Olimpijo, Kramarič pa v imenu ekipe poudarja, da mora Maribor razmišljati zgolj o sebi in nadaljevati začrtano pot.

"Vedeli smo, da bo naše zbiranje točk poskrbelo za večji pritisk na tekmece, toda gremo naprej in gledamo le nase. Moramo ostati na svoji poti. Smo v seriji zmag, zelo samozavestni, kar se odraža na vzdušju v slačilnici, seveda pa tudi s prikazanim na igrišču."