Sandro in Hrvat novinca v četi Harryja Redknappa

Kranjčar spet za QPR

Tudi Harry Redknapp je pristavil svoj lonček k pestremu včerajšnjemu dogajanju na Otoku. V QPR je iz Tottenhama pripeljal Sandra, novinec je tudi stari znanec iz Hrvaške.

Anže Zajič
2. september 2014, 9:35

Foto: uradna spletna stran kluba

Harryja Redknappa in Nika Kranjčarja veže prav posebna vez; dvojec je v preteklosti že nekajkrat sodeloval, sedaj pa bo spet. Redknapp je hrvaškega vezista spet pripeljal pod svoje okrilje, Kranjčar bo vnovič igral za Queens Park Rangers. K Londončanom je bil s strani kijevskega Dinama posojen že v pretekli sezoni, po takšni formuli se je 30-letni nekdanji nogometaš zagrebškega Dinama, Hajduka, Portsmoutha in Tottenhama tudi tokrat preselil na Loftus Road.
 
Poleg Kranjčarja je Redknapp v QPR na zadnji dan prestopnega roka pripeljal še Sandra. 25-letni defenzivni vezist je bil doslej član Tottenhama, s QPR-jem pa je podpisal triletno pogodbo. "Sandra so navijači Tottenhama oboževali in prepričan sem, da ga bodo tudi naši. Res sem si ga zelo želel pripeljati v QPR," je prihod Brazilca pojasnil Redknapp in glede Kranjčarja dodal: "Lepo ga je spet imeti ob sebi. Vsi vemo, česa je sposoben."
loading...