Kriza gor ali dol - Koulibaly še vedno stane 100 milijonov evrov

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentiis zaradi krize ne misli 'revalorizirati' vrednosti svojih najboljših igralcev. Odlični Senegal Khalidou Koulibaly lahko odide, a za enako ceno kot pred izbruhom pandemije.

Uredništvo
24. april 2020, 12:35

Aurelio di Laurentiis za Khalidouja Koulibalyja zahteva kar 100 milijonov evrov odškodnine. (Foto: Getty Images)

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentiis je vedno slovel kot trd pogajalec, na njegova neomajna stališča pa ne morejo vplivati niti tako izredne razmere, kot jih nogomet preživlja v tem času. Časnik Corriere dello Sport poroča, da so vsi klubi, ki so zaradi trenutne krize pričakovali popust v ceni za odličnega branilca Khalidouja Koulibalyja, ostali razočarani, saj je bil De Laurentiisov odgovor povsem enak kot pred izbruhom pandemije – odlični Senegalec lahko odide, a le če bo zainteresiran klub zanj plačal okroglih 100 milijonov evrov odškodnine.

Koulibaly že vrsto let sodi med najboljše branilce v italijanskem nogometu, za njegove usluge pa naj bi bil še posebej zainteresiran otoški velikan Manchester United. Italijanski mediji trdijo, da je v zadnjem času bolj konkretno zanimanje kazal tudi Paris Saint Germain, ki bo moral zaradi verjetnega slovesa Thiaga Silve osvežiti svojo obrambno vrsto.