Kriza pri Elsnerju: Le Havre utegne v nov krog kreniti z mesta, ki ne zagotavlja obstanka v Ligue 1

Ekipa slovenskega trenerja Luke Elsnerja je v krizo zapadla v najslabšem trenutku sezone. Danes je vpisala nov poraz. Bilo je boleče, zgodil se je v sodnikovem dodatku.

Uredništvo
14. april 2024

Luka Elsner (Foto: uradna spletna stran kluba)

Dolgo časa je danes dišalo, da bo Le Havre prišel do nove pomembne točke v borbi za obstanek v Ligue 1, toda ekipa trenerja Luke Elsnerja je na koncu spet izgubila. Bilo je dramatično in boleče, edini zadetek je padel šele v tretji minuti sodnikovega dodatka, dosegel pa ga je Abdoul Bamba. Zdaj Le Havre ni zmagal na zadnjih štirih preizkušnjah.

Ob tem je ekipa vknjižila kar tri poraze in en remi, do konca pa jo čaka izredno težak razpored in zdi se, da bo potrebovala čudež.

Le Havre se trenutno nahaja na petnajstem mestu (od 18), če bo Lorient uspešen na svoji tekmi, pa bo v nov krog krenil s šestnajstega, ki že vodi v dodatne kvalifikacije za obstanek ob koncu sezone. Takrat bo Le Havre gostil Metz (17. mesto).

Toda potem sledi tekma s Paris Saint-Germainom, za konec sezone pa na Le Havre čakajo še Strasbourg, Nice ter Marseille.


Standings provided by Sofascore