Kroos na kritike, da je bil veliko razočaranje mundiala v Katarju: Vedel sem, da me bo nekdo okrivil!

Španska novinarka Cristina Cubero se je pošteno osramotila v nogometni oddaji El Chiringuito, ko je Tonija Kroosa označila za eno največjih razočaranj mundiala v Katarju.

Uredništvo
24. december 2022

Toni Kroos (Foto: /)

El Chiringuito je v Španiji zelo priljubljena oddaja, ki  je sloves zgradila predvsem na senzacionalizmu in na svojih bombastičnih napovedih velikih prestopov. Ker je tokrat prestopni rok bolj mrtev, so se v omenjeni oddaji pozabavali s svetovnim prvenstvom, novinarka te oddaje Cristina Cubero pa je pri svoji analizi mundiala kot eno največjih razočaranj označila vezista Reala iz Madrida Tonija Kroosa.

Vse lepo in prav, če Kroos že več kot leto dni in pol ne bi bil reprezentančno upokojen, česar pa očitno novinarka, ki je bila za svojo analizo deležna kup hudih kritik, očitno ni vedela.

Kroos je opazko spremenil v šalo, saj se je na socialnih omrežjih odzval z naslednjimi besedami."Vedel sem, da me bo nekdo okrivil," je zapisal odlični vezist, ki je sicer v majici nemške reprezentance na 106 nastopih dosegel 17 zadetkov.

V Nemčiji so sicer mnenja, da bi Kroos še dandanes lahko zelo pomagal nemški reprezentanci, saj je ta na svetovnem prvenstvu v Katarju doživeli pravi polom z izpadom v skupinskem delu tekmovanja.