Kylian Mbappe v Real Madrid? Oprostite, toda trenutno mi je za to povsem vseeno

Zvezdnik Francije ni bil v najboljšem vzdušju po porazu proti reprezentanci Nemčije. Želel je govoriti o razlogih za poraz, novinarje pa je zanimal prestop njegovega rojaka.

Uredništvo
24. marec 2024

Aurelien Tchouameni (Foto: Getty Images)

Francoska reprezentanca je včeraj kar nekoliko presenetljivo izgubila na prijateljski tekmi proti Nemčiji in to je Aureliena Tchouamenija precej zabolelo. Vezist Real Madrida je zelo tekmovalen človek in ni mu bilo po godu, da je novinarje bolj kot tekma zanimala situacija z zvezdnikom Kylianom Mbappejem, ki se bo očitno poleti preselil v špansko prestolnico.

Precej bolj ga skrbi dejstvo, da so bili Nemci v določenih pogledih precej bolj konkretni od Francije, kmalu pa bo na sporedu EURO 2024.

“Mbappe v Real Madrid? Oprostite, toda za to mi je povsem vseeno ... trenutno o tem ne razmišljam. Bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost. Danes smo bili slabši od Nemcev v vseh elementih igre. Vsi igralci bomo morali prestaviti v višjo prestavo! Nismo razvili svoje igre. Nismo bili dovolj dobri kot posamezniki in tudi kot enota se bomo morali izboljšati.”

Francija spada med favorite za naslov prvakov. Tudi Nemčija ima kup zvezdnikov v svojih vrstah, toda kar nekaj časa je ekipa tavala v povprečju in nizala slabe rezultate. Morda je včerajšnja zmaga signal, da bodo tudi Nemci znali konkurirati za najvišja mesta.

Okus si bodo skušali Francozi popraviti že v torek, ko jih čaka nov pripravljalni obračun. Nasprotnik bo tokrat reprezentanca Čila.