Senad Lulić po izpadu Lazia iz lige Europa

Lahko nas je zelo sram

Senad Lulić, nogometaš iz Bosne in Hercegovine, je iskreno priznal: "Privoščili smo si sramoto!" Potop Lazia v Italiji še kako odmeva, Rimljani so s Sparto doma izgubili z 0:3.

Anže Zajič
18. marec 2016, 7:57

Foto: Getty Images

Italijanski prvoligaš Lazio si je v četrtek zvečer na Olimpicu privoščil sramoto brez primere. Rimljani so izgubili s Sparto, praški klub jih je stresel iz hlač z rezultatom 3:0, kar je bilo dovolj za napredovanje s 4:1. V Italiji velik spodrsljaj sinje modrih še kako odmeva, na ustih večine je zgolj ena beseda: sramota.
 
"Morda smo menili, da bo lahko," je po tekmi z glavo zmajeval nogometaš rimskega kluba Senad Lulić in nadaljeval: "Res ne vem, kaj naj povem. Res smo si želeli napredovati, toda vse nam je šlo narobe. To, da smo že po polčasu zaostajali z 0:3, je nedopustno. S tem se preprosto ne smemo sprijazniti. Sram nas bi moralo biti, še kako sram. Liga Europa je bil še edini cilj, ki nam je ostal v tej sezoni. Res nas mora biti sram... Morda je bil problem psihološke narave, morda smo po prvi tekmi mislili, da bo lahko. Verjetno smo bili z mislimi že v četrtfinalu, zato smo bili tudi kaznovani za svoj pristop."
loading...