"Lahko postanem še veliko boljši!"

Jan Oblak je znova postal najboljši vratar v Španiji, a s tem se slovenski reprezentant niti približno ne želi zadovoljiti. Kot vselej, je tudi v tokratnih odgovorih novinarjem deloval zrelo in ambiciozno.

Uredništvo
23. maj 2019, 6:21

Foto: /

Slovenski vratar Jan Oblak je še četrtič osvojil individualno lovoriko Zamora, nagrado za najboljšega vratarja španske La Lige. Član madridskega Atletica je dobil novo potrditev, da je na odlični poti, sam pa si želi še naprej napredovati in osvajati lovorike.
 
"Ne obstaja niti ena sama nogometna stvar, kjer ne bi mogel še bolj napredovati. V vsakem pogledu sem lahko še boljši, kot sem v tem trenutku. Sem samozavesten, mentalno močan in rastem iz dneva v dan, a nisem še dosegel maksimalne ravni. Vedno stremim k še boljšemu," je za LaLigo World dejal Oblak.
 
"Za nogometaša je pomembno,da se prilagodi klubu, kjer igra. Meni je to uspelo, dobro nam gre, če pa bo trener spremenil filozofijo in od mene zahteval, da se igre lotim drugače, bom to seveda storil. Sezona je dolga in vselej se borimo z močnimi tekmeci, zato moramo biti zadovoljni s potjo, po kateri hodimo. Vsi se želimo boriti za naslove, sezono smo začeli s slavjem v Superpokalu in želeli smo osvojiti vse. No, na koncu je bila realnost drugačna," je še dodal Škofjeločan.
loading...