Lastniki Interja silijo k prodajam, direktor in trener besna kot le kaj!

V Milanu se obetajo vroči dnevi. Prodaja enega največjih zvezdnikov kluba ni zadovoljila lastnikovih apetitov, zdaj silijo k realizaciji megalomanskega prestopa, ki pa bi odločilno oslabil igralski kader.

Uredništvo
5. avgust 2021, 10:21

Simone Inzaghi bo epizodo pri Interju očitno začel brez Romeluja Lukakuja. (Foto: Getty Images)

Mediji v Italiji poročajo, da družina Zhang, ki je večinski lastnik milanskega Interja, sili k novim prodajam klubske srebrnine. Prodaja Achrafa Hakimija v francoski PSG je bila nujna in pričakovana, a to očitno ni dovolj napolnilo Interjeve blagajne.

Inter je zavrnil Chelseajevo ponudbo v višini 100 milijoniov evrov za Romeluja Lukakuja, a so Londončani vrnili odgovor in bojda ponujajo kar 130 milijonov evrov za napadalca reprezentance Belgije. Tudi Lukaku naj bi vodstvo kluba obvestil, da se je pripravljen vrniti k Modrim.

La Gazzetta dello Sport poroča, da lastniki Interja silijo k realizaciji prestopa, češ da morajo v red spraviti finančno stanje, ki ga je po pustošenju pustila pandemija. To seveda ni povšeči stroki, direktor Beppe Marotta in trener Simone Inzaghi naj bi bila povsem iz sebe od besa, saj so stvari odvijajo v neskladju z dogovori.

Inzaghi se je na klop Interja preselil iz vrst rimskega Lazia, ob pogajanjih z Milančani pa naj bi mu lastniki zatrdili, da bo Hakimi edini zvezdnik, ki ga bodo morali prodati v poletnem prestopnem roku.