Dejan Lazarević je zamenjal klub

Lazarević odslej pod Tudorjem

Občasni slovenski reprezentant Dejan Lazarević ostaja v Turčiji, a je zamenjal klub. Po Antalyasporu bo po novem igral za prvoligaša Kardemir Karabukspor, ki ga vodi hrvaški trener Igor Tudor.

Uredništvo
16. avgust 2016, 11:43

Turčija ostaja destinacija občasnega slovenskega reprezentanta Dejana Lazarevića, ki je v lanski sezoni kot posojeni nogometaš italijanskega prvoligaša Chieva igral za Antalyaspor. Lazarević bo posojen tudi v letošnji sezoni, le da v Kardemir Karabukspor. Gre za klub, ki je v lanski sezoni igral v drugi turški ligi in z osvojenim drugim mestom na koncu sezone napredoval v prvo ligo. Trener ekipe s severa Turčije je Hrvat Igor Tudor, ki je tudi najbolj zaslužen za Lazarevićev prihod 

"Trener me je želel in me pripeljal. Zadovoljen sem. Pripravljen sem. Prišel sem, da bi igral in se dokazal," je na uradni predstavitvi dejal 26-letni nogometaš, ki je v lanski sezoni v dresu Antalyaspora zaigral na 19 tekmah. 

Za Lazarevića bo Kardemir Karabukspor že osmi klub, odkar profesionalno igra nogomet. Z izjemo lanske sezone je Lazarević pred tem vseskozi igral v Italiji.